Zombie 108 (2012)

Kategoria : Horror
Permbledhje: Një virus përhapet në Taipei dhe forcat S.W.A.T. nisin evakuimin e zonës.Por në Ximending policia has kundërshtimin e Banditëve lokalë. Të dyja palët të gjendura nën sulmin e Zombëve bashkëpunojnë për të shpëtuar.


Shiko FilminShkarko FilminCopyRight © 2014. KohaxFilma - All Rights Reserved.