Men in Black 3 ||2012||

Info:
Agjenti J duhet te udhetoje ne kohe, ai duhet te kthehet ne vitin 1960,  ne menyre qe te ndaloje nje alien i cili do te vrase shkun e tij Agjentin K, dhe qe rrjedha e historise te  mos ndryshoje. Agjenti J udheton ne kohe dhe atje ai zbulon…


Prodhuar: Amblin Entertainment, Hemisphere Media Capital, Imagenation Abu Dhabi FZShiko HD : Nosvideo , Nowvideo , Novamov , Ginbig , Allmyvideos , Sockshare , Vidbull ,Filebox  

Shkarko HD : IfileUploadicRapidshareNosupload . Putlocker 


Social Sharing Widget byLatest Hack
CopyRight © 2014. KohaxFilma - All Rights Reserved.